top of page

Javanais

Vanille crème au beurre

Miserable

Carré chocolade crème au beurre

Colonial biscuit met krokante koek en chocolade

Savoyard

Meringue met hazelnoten en vanille crème au beurre

Meringue met slagroom
Dit gebakje bestaat uit slagroom en patisseriedeeg gebakken in een oven op 210 graden - 6 minuten. Heerlijk bij een tasje koffie!

Croutje gemengd fruit
Zanddeeg met slagroom en fruit.

Croutje aardbei
Zanddeeg met slagroom en aardbeien.

Croutje met framboos
Zanddeeg met slagroom en frambozen.

Biscuit met vanille crème au beurre en marsepein en aardbei of framboos of mandarijn

Biscuit met Grand Marnier

Banaantje

Biscuit met vanille en roze marsepein

Marianne stuk
Biscuit met een laagje meringue, dun laagje chocolade, slagroom en ananas.
Specialiteit van het huis.
Specialiteit van het huis.

Mini Berlijnse bol

Mokka eclair met slagroom
Zacht langwerpig gebakje, gevuld met banketbakkersroom en afgewerkt met een laagje mokkaglazuur.

Zwaantje
Gebakje uit soezenbeslag en room met krieken vanbinnen, in de vorm van een zwaan.

Moka eclaire met slagroom

Eclair met slagroom
Zacht langwerpig gebakje, gevuld met slagroom en afgewerkt met een laagje

Galetten botercrème
Dunne ovalen wafeltjes, gefourreerd met een laagje vanillepasta.
bottom of page